Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

filmy jakie polecacie oraz serwer metin2

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Pisze do was ponieważ mam prośbę, a nawet prośby =)

Pierwsza z nich:

Poszukuje dobrych filmów wojennych (II wojna światowa, średniowiecze). Dokładniej chodzi o to by filmy były z jajem, nie takie tam srutututu. By była krew, dużo bitwy i mało gadania. Najlepiej aby rok produkcji nie był mniejszy niż lata '90. Dodam tylko że oglądałem filmy: Szeregowiec Ryan, Stalingrad, Wróg u Bram. I tych filmów już mi nie potrzeba =) Może być coś typu Pianista albo lista Szindlera.

Także inny gatunek jaki poszukuję to filmy coś typu Skazani na Shawskank (wiem wiem, tego filmu nie da się zastąpić), albo taki gatunek jak np. Zielona Mila.

Druga prośba:

Poszukuję także dobrego serwa metin2. Dłuuuuuuugo nie grałem i po prostu się nie znam. Chodzi o to by nie był za trudny ani za łatwy (medium), by miał fabułę, i żeby ilość graczy była większa niż 250 online ale znowu nie za duża umówmy się tak że 200-500 graczy. Nie ważne czy ma 100 lat czy 2 dni, mnie tam topka nie interesuję i ja chcę sobie pograć tak O! ;-)

Z góry dziękuję za pomoc =)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Co do filmów średniowiecznych , mogę ci pomóc gdyż te czasy mnie akurat fascynują , średniowiecze , antyk plus fantasy równa się niezłe połączenie :D

A więc : Żelazny rycerz , Polowanie na czarownice , Salom Kane , Immortals , Conan Barbarzyńca , Królestwo niebieskie , Thor

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

A który z tych filmów jest naprawde taki z jajem? Na Immortalsów czekam ,ale na lektora, bo nie potrafię się skupić na czytaniu i oglądaniu na raz :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

W takim razie najbardziej z nich polecam ci Polowanie na czarownice , efekty są dobre , historia jest dobra i główny aktor dobry ;D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Wielkie dzięki, ściaga się, i oczywiście nadal czekam na inne propozycje, aby było co oglądać na warsztatach :)

1xbQbvo.png

Specjalista
Opublikowano

Ksiądz 3D, Strzelec wyborowy, Snajper i FuBu Vs Metin Jeon-Un (90lv)

Z serwerów metina polecam Ci Troję.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Server metina polecam PL bo on nigdy się nie zmienił xddddd

Tak naprawdę to jeszcze niema normalnego servera Mt2 ;D

Film to:

Czterej pancerni i pies

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

To jest serial nie film :P

1xbQbvo.png

Opublikowano
A który z tych filmów jest naprawde taki z jajem? Na Immortalsów czekam ,ale na lektora, bo nie potrafię się skupić na czytaniu i oglądaniu na raz

Z tych co podał do zdecydowanie Żelazny rycerz i tak troszke polowanie na czarownicę.

#Może dodam:

Centurion

Polecam bardzo seriale

Kampania Braci - 100% że ci się spodoba ; )

(tutaj troszkę inna tematyka, ale myślę, że też ci przypadną do gustu ;) )

Gra o tron (w kwiatniu 2 sezon <3)

Camelot

Spartakus: Krew i piach (1 zezon)

Spartakus: Bogowie areny (tak jakby 2 sezon)

Spartakus: Zemsta (3 sezon, dziś 4odc. <3)

Wszystko co podałem myślę, że jest z jajem. Masz seans na parę dobrych tygodni.

Niestety nie chodzi mi nic wiecej po głowie a również uwielbiam takiego typu filmy.

@spam

Server metina polecam PL bo on nigdy się nie zmienił xddddd

A pan chyba był w dupie i gówno widział.

; )

Opublikowano

Zgadzam się z opinią kolegi wyżej , żelazny rycerz również posiada wspaniałą historię i dobre wykonanie , ale porównując to jednak polowanie na czarownice , posiada tego wspaniałego i znanego nam wszystkim aktora hollywoodu

No tak racja , zapomniałem o Centurionie ;D również film warty uwagi :D

Opublikowano

Zgadzam się z opinią kolegi wyżej , żelazny rycerz również posiada wspaniałą historię i dobre wykonanie , ale porównując to jednak polowanie na czarownice , posiada tego wspaniałego i znanego nam wszystkim aktora hollywoodu

No tak racja , zapomniałem o Centurionie ;D również film warty uwagi

:D

Nicolas Cage to już nie jest ten sam aktor co kiedyś. Gra w mało ambitnych produkcjach, po prostu zmarnował swoje aktorstwo.

Co do polowania na czarownice. Czy jest to lepszy film? Jak wiadomo każdy ma inny gust, ale jak dla mnie po za końcówką i paroma scenami nie widziałem tam dobrego filmu a Żelazny Rycerz pozostawił troszkę w mojej głowie po obejrzeniu.

Dodam może jeszcze:

Aleksander

Joanna d'Arc

Troja

Może jeszcze:

Bękarty Wojny

Łzy słońca

Byliśmy żołnierzami

Helikopter w ogniu

Czas wojny

Pozdrawiam ; )

; )

Opublikowano

Dokładnie, ja szczerze mówiąc wole filmy z mniej znanymi aktorami, lepiej mi się oglądaja =) Filmy już się pobierają, więc super dzięki za pomysły. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś fajnye filmy II-wojny światowej to z checią zobaczę ;)

Dzięki chłopaki!

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...